Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις πιο αναγνωρισμένες εταιρείες courier, οι οποίες εγγυούνται την άμεση (συνήθως εντός 24-ώρου) παράδοση της παραγγελίας σας.

Οι παραγγελίες που δίνονται μέχρι τις 15.00 παραδίδονται την επόμενη ημέρα ενώ οι παραγγελίες που δίνονται μετά τις 15.00 παραδίδονται εντός 2 ημερών.

Εάν η περιοχή της παράδοσης θεωρείται δυσπρόσιτη ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση 1-2 ημερών.

Υπάρχουν οι εξής δυνατότητες παράδοσης:

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24 ωρών. Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνεται ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.


2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της εταιρείας courier. Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 - 20:00 & Σάββατα 10:00 - 14:00.

Έξοδα αποστολής:

Για παραγγελίες άνω των 90 ΕΥΡΩ, η παράδοση είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 90 ΕΥΡΩ τα ελάχιστα μεταφορικά για παραλαβή στον χώρο σας είναι

6,00€ + ΦΠΑ.

Το κόστος αποστολής εξαρτάται απο το βάρος, τον όγκο και τον τόπο παράδοσης.

Τρόποι Πληρωμής:

1. Αντικαταβολή. Πληρωμή με μετρητά την ώρα της παράδοσης των προϊόντων στο άτομο που θα σας τα παραδώσει.

2. Κατάθεση των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό. Ο αριθμός λογαριασμού μας είναι:

Eurobank: 0026 0076 52 0200622097

Αφού ολοκληρώσετε την πληρωμή μας στέλνετε με fax στο 210 4517265 ή με email στο info@gps.gr το αποδεικτικό της κατάθεσης.

3. Πληρωμή με πιστωτική κάρτα online. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες τύπου Visa και Mastercard. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από συστήματα online ασφαλείας (SSL-128 bit) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών.Στη φόρμα παραγγελίας συμπληρώνετε όλα τα απαραίτητα πεδία.

Στην περίπτωση που η αγορά σας γίνει με πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να παραλάβετε αυτοπροσώπως την παραγγελία σας αφού επιδείξετε την ταυτότητα σας και δεν είναι δυνατή η παραλαβή από τρίτο πρόσωπο.H αποστολή στον χώρο σας γίνεται σε 3-5 εργάσιμες ημέρες.